Over ons

WELKOM BIJ DEMIEREN.COM

Bent u toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van uw bedrijf? De Mieren Decoratie adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur, zowel zakelijk als privé. U kunt ons winkel in Rotterdam bezoeken en een keuze maken uit de zeer ruime assortiment aan raam decoraties.


DUO ROLGORDIJNEN

De duo rolgordijnen staan in ieder interieur prachtig en maken uw huis extra sfeervol. Ze zijn erg gemakkelijk in gebruik en door de transparante en niet-transparante banen langs elkaar te schuiven zoals u dat wilt, kunt u eindeloos spelen met lichtinval.


HEEL VEEL KEUZE!

Om de gordijnen, rolgordijnen of andere raam decoratie te personaliseren heeft u de keuze uit een groot scala aan kleuren en stoffen, zodat u de kleur kunt kiezen die bij uw smaak en interieur past. Uw gordijnen zijn dus volledig samen te stellen naar uw wensen. U kunt kiezen uit verschillende merken, uitvoeringen en kleuren. Ons assortiment is zeer uitgebreid en biedt mogelijkheden voor iedereen.